Technické fórum

FIAT Marea Fan Club

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Autopartner

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra FIAT Marea Fan Club -> Kde co sehnat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PetrL
Člen klubu
Člen klubu

Registrace: 8.12. 2005

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 9:44 am    Předmět: Autopartner Citovat

Liberec, Tanvaldská ulice, firma Autopartner ( www.autopartner.cz ). Zabývají se dovozem a prodejem nebouraných aut po skončení leasingu.
V sobotu jsem u nich koupil Fiat Stilo. Na tom by nebylo nic zvláštního, ale jedna (a nejen jedna) zvláštnost tam přece jen byla: ochota, vstřícnost, vysoká profesionalita, poctivost, příjemné vystupování, ... Další superlativa mě už nenapadají. Připadal jsem si, jak v jiném světě. Jsem rád, že tato firma existuje. V dnešní době podvodníků a vyděračů, něco zcela nevídaného. Pokud uvažujete někdo o koupi kvalitní ojetiny za rozumnou cenu, tak neváhejte. Nemohu jinak, než VŘELE DOPORUČIT.

Marea Weekend 1.9 JTD 110 ELX St. Moritz modrá metalízka - už ne, bohužel
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra FIAT Marea Fan Club -> Kde co sehnat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejít na: