FIAT Marea Fan Club

Usmívejte se na Marušky, Marušky se budou usmívat na vás!
Právě je 22 led 2018, 08:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2008, 08:42 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 29 kvě 2006, 00:00
Příspěvky: 716
Bydliště: Slaný 608 184 450
Jak už bylo popsáno: dva kabely - silový a paměť. Paměť z pochopitelných důvodů VŽDY na baterce, silový buď vždy - nezávislost na klíči, nebo přes spínačku - ideální pro spěchaly a sklerotiky - nenechájí hrát rádio přes noc.

Tohle platí pro VŠECHNY auta, lodě i letadla.

Kdo chce kombinovat, musí si vybrat typ rádia, které to umožňuje.
Všeobecně (nevím jak tyhle Sony) se to zapojí jako v 1. případě - vžechno pod napětím a musí tam být ještě jeden vstup pro informaci zapnutí - vypnutí klíčku.
Takže je potřeba zkoumat manuál k Sony a ne Maruš.

_________________
Marea Week 1,9 JTD 2001


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 srp 2008, 08:59 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 17 srp 2007, 00:00
Příspěvky: 600
Bydliště: Hodonin +420736409800
Jj..ten muj sonák to nemá. :? Jinak ani bych se neozýval,ale radši se poptám,protože víc hlav víc ví.. :roll:

_________________
1.6 16V 99 Modrá metla Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: radio
PříspěvekNapsal: 18 srp 2008, 20:29 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 00:00
Příspěvky: 6
Bydliště: Zábřeh;Žerotínov 10
nevim co porad resite mam pocit ze na kazdem radiu je napeti primo od baterky(pamet) a je tam jeste dalsi ktery je pres spinacku pokud to nefunguje normalne tak by melo stacit prohodity tyto 2 vodice mezi sebou a melo by to byt vpohode(aspon co ja vim a zapojoval jsem uz asi 10 radii na ruznych autech a ruzne znacky a vzdy to takle slo vpoho) je to jednoduche a je to pres pojistky takze se neni ceho bat


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 04 bře 2014, 16:08 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 31 led 2014, 22:00
Příspěvky: 4
Motor: 1,6
Chtěl bych prohodit drátky, ale absolutně jsem pohořel na tom, že je nedokážu vytáhnout z té plastové krabičky. Strkal jsem tam kde co abych je nějak dostal ven, ale nejdou :) Poradíte nějaký grif?

_________________
1.6 Marea Weekend
[mimoreal sedlá bezzubku]
http://www.dvideo.cz
http://grafik.made.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 04 bře 2014, 21:34 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 14 lis 2006, 01:00
Příspěvky: 2348
Bydliště: Velke Kapusany SR t: +421918464284
Motor: 1,9 JTD
kontakty su zaistene podobne ako hacik na ryby, musis do konektoru strcit hrubsiu ihlu, alebo zbruseny skrutkovak, tak sa odisti hacik, je to odstavajusi pliesok z kontaktu.
umiestnenie a pocet 1 alebo 2 hacikov je rozne podla konektoru, kontakt sa vytahuje vzdy za vodicom.

_________________
FMarea Sedan 1,9 JTD 77/105 rok2000 ROSSO PONENTE
FTipo 1,9 TDS 66/90 rok1990 je prec
Akumoto A10-70
F PUNTO 1,2 44 rok2000 sivy metal
F STILO 16 R.2001 SIVY METAL sytnator je tiez fiatak


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 09 črc 2014, 18:03 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Registrován: 23 kvě 2008, 00:00
Příspěvky: 8
Bydliště: Šurany, SVK
Ja mám zasa taký problém, že keď zapnem klúče, tak rádio hrá, ked vypnem, prestane hrať a ani sa nedá zapnúť, po opätovnov zapnutí sú všetky stanice vymazané, čiže je ako keby prvý krát zapnuté, premeral som kontakty a zistil, že sú vymenené káble (červený a žltý), čiže rádio by malo dostávať stále 12V, a pamäť len po zapnutí... Ale prečo mi potom vypína aj rádio, ked má stále 12V??? Rádio je Sencor SCT 5016BMR... Ako to urobiť aby to išlo stále bez klúča a aby mi nemazalo uložené stanice??? Nechcem riskovať s prepájanim aby som nedával 12V aj do spínacej skrinky a ked zasa cvaknem ten kábel od spínacej skrinky, či tým niečo nezruším???

_________________
Fiat Mariena 1.9 JTD 77kW,r.v.99


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 26 říj 2015, 18:38 
Offline
Člen klubu

Registrován: 07 čer 2015, 12:22
Příspěvky: 10
Motor: 1.6 16V
Zdravím mareáci,
Môžno to tu už bolo riešené ale ja som to tu nenašiel.
Chcem sa vás teda spýtať ako zapojiť na neoriginálne rádio aby ked zapnem kľučikom na spinacej skrinke do polohy I aby sa zapalo automaticky rádio a ked vypnem aby sa vypalo?
Dakujem.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 27 říj 2015, 20:12 
Offline
Guvernér
Uživatelský avatar

Registrován: 08 pro 2005, 01:00
Příspěvky: 1630
Bydliště: Třinec +420608626551
Motor: 2,4 JTD
Tuhle funkci musí umět (nastavit) to rádio. Zapojením v konektoru to není. :(

_________________
Fiat Croma 1.9 MultiJet 16V Emotion C.A.
ex Marea Weekend 2.4 JTD HLX Verde Plutone


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz