Ahoj, mám pro mě problém a přece trochu specifický. Ať nastane jakákoliv situace a teplota, musím nechat motor nažhavit. V létě/v zimě, prostě musí po cca 7-10 sekundách zhasnout kontrolka a pak nastartuji. Pokud to zkusím dříve, motor točí ale nechytne ani za nic. Po prvním pokusu takto nastartovat nechám nažhavit a po nažhavení to chytne a z vejfuku vyletí světlej- bílej dým (ne modrej od oleje nebo černej, prostě světlej). Říkám si - diag - mám multiecuscan i Delphi a nic to neukazuje. Vyměnil jsem minulý týden čidlo teploty vody z termostatu a nepomohlo, včera všechny žhavičky a nepomohlo to, baterka je tam Varta nová 15tisíc KM - rok a půl, i po nabití beze změny nebo když to napojím přes kabely na 100Ah.EGR jsem zaslepil taky včera záslepkou s jednou 4mm dírou nahoře u sání, sání není nějak silně zanešené, ale očistil jsem ho od carbonu z EGR. pokud se mi to ohřeje i je na volnoběhu třeba jen 2 minuty a vypnu, v klidu otočím a hned chytne bez nažhavování. Jenže ani v létě když bylo 30° to nebylo jiné, musel sem i tak žhavit a teď v zimě je to horší. Dneska jsem třeba musel nažhavovat pro jistotu 3x a stejně se mu nechtělo. Měl jsem JTD i JTDm a nemusel jsem takto čekat, chytlo to normálně bez žhavení nebo jsem alespoň nemusel čekat než to zhasne. Startér točí normálně a nemyslím, že by mu něco bylo... Nemá někdo nějaký nápad? Zkušenost? Nechci s tím do servisu už jen z principu kdy jsem slyšel - diagnostika nic neukázala... jo, to jsem jim říkal taky když jsem to přivezl...
_________________ EX Fiat Bravo 1.9TD75 - Grigio Steel 647 Fiat Marea 1.9JTD zelená - mazlík ale koroduje http://sedlik18.rajce.idnes.cz/marea/
|