petr_ píše:
Ahoj. Já mám momentálně hlavu ve smutku, tu moji Mařenku už přes STK nepustili a našli na ní tolik chyb, že mi na ni technickou už nikdo nedá... Mařenka přitom jezdí dobře, dal jsem jí novou LPG nádrž, emisema prošla na výbornou, ostatně, strávil jsem teď několik měsíců (pracuju pomalu) pod autem, abych opravil to, co mi vytkli při technický kontrole v létě (a pak byl covidovej odklad, takže jsem měl hodně času chyby napravit). Narazil jsem ale na povýšenýho pitomce, kterej se přímo vyžíval v tom, jak mne ponižoval (jsem prej úplnej hlupák, když jsem si pořídil fiata) a usilovně hledal a našel i to, co opravdu nemusel. Nakonec kontroloval i datum na lékárničce... Jsem fakt smutnej, protože poslat fungující, milou Mařenku jen tak do starýho železa, to opravdu bolí.
Škoda, pak jsem našel ve vedlejší vesnici člověka, který by STK zařídil... a snad by prošla i jinde na STK, kdybych narazil na někoho aspoň trošku vlídnýho... ale s tímhle škraloupem už neprojde, asi...
No, a tak se dostávám k věci: Jestli je tahle nabízená Marejka ještě k mání, třeba bych moh použít ji, dát na ni součásti ze svojí Marejky a tu technickou udělat s touto Marejkou, která asi minulou STK prošla v pohodě... Jsem trochu natvrdlej a nejsem moc mechanicky zručnej, tak neumím odhadnout, kolik dílů je shodnejch s mojí stříbrnou 1,6 16v weekend... a jak náročný by bylo to udělat. Kolik by to v nějaký vesnický opravně stálo... třeba přendat i plyn, nebo celej motor... - co myslíte? Je to dobrej nápad?
Hezký pozdravy
Petr
Sry, na tohle mi nepřišla notifikace, resp. jsem ji asi přehlíd ..
kastle jsou asi více méně dost podobný, ALE bude tam řekl bych dost změn .. plus teda spíš naopak, ten motor byl právě ve výborným stavu, ale kastle bouchnutá, čili to chtělo spíš přehodit motor jinam. Čili řekl bych, že taková přestavba se rozhodně nevyplatí a odhadl bych, že by bylo levnější nechat dovýzt novější kus z Brazílie, než si hrát s tímhle.