Milý máreáci,
východočeská klika pořádá už po druhé sraz v Náchodě
http://www.autokempnachod.cz . Kemp je už rezervovaný pro nás od středy 28.5. Platební karty berou. Chatky jsou dvou, troj i čtyřlůžkové.
Do chatek se vejde 61 lidí, 50 míst stany a 14 míst karavany. Takže kdo muže ať je v karavanu či stanu. Pokud chatky náhodou neobsadíme, tak se dohodnu se stanaři těsně před srazem nebo na místě. Ubytování bych měl mít na starosti já, pokud se něco nezmění. Ubytování zatím objednávejte, dám včas vědět.
Kemp má jednu nevýhodu, není tam žádné občerstvovací zařízení

, ani restaurace . Tímto žádám kdo by se chtěl zhostit výčepu piva, lima, budu rád a kluci Venati taky

. Jediný co tam je, plechový přístřešek (tam bude sobotní program, takže prosím žádný déšť Zlatko) kde je i kuchyňka a posezení. Kemp je po rekonstrukci, chatky i sprchy jsou pěkný.
Chtěl bych vás také poprosit, jestli každý něco by nepřivezl do tomboly, dík. Toť zatím vše. Švejk.
Hurá Mareáci
Vzhůru do Náchoda!
Na čtyřicátém srazu nebýt, to by byla škoda!!!
FIATMAREACLUB.COM ten zde výročí slaviti bude,
ač originál vozidel už někdy množství se zdá chudé,
neb prožito společně mnoho (nejenom na srazech) však máme,
Tak společně se zas sejdeme, zavzpomínáme,
Nehledě na typ vozů – ač vládne vždycky FIAT,
vždy dobrý člověk i bez debat bývá mezi námi přijat.
My LIDÉ se rádi máme
nehledě na značky,
toť vidět na spanilkách,
když řežem zatáčky.
Tak při ohlédnutí zpátky
Přispěl jsem snad několika řádky,
Jež né vždy smysl přímý mají
Však snad i díky rýmu občas se spolknout dají.
©CAMELL
Básník a poeta … nejen klubový.
Děkuji Camelovi za nadherné verše ke srazu v Náchodě, které mi poslal. Další verše si budete moci přečíst na srazu.
Pár informací ohledně kempu:
1) kemp je vybavený dvěmi kuchyněmi, jedna je plně vybaná včetně hrníčků, hrnců, příborů, čtyřplotýnkový vařič, dvě lednice a posezení cca pro 8 -10 lidí, druhá venkovní má jen studenou vodu, cca 5 zásuvek a posezení pro cca 10 lidí.
2) chatky jsou bez lednice (dvě velké lednice v kuchyňce), mají dvě zásuvky na 16A a dvě na 6A.
Jsou volné ještě 3 chatky po čtyřech lůžkách. Pokud by chtěl ještě někdo dorazit, tak ať dorazí, klidně i sám, jsem domluvený se správcem, že ubytuje i jednoho na 4-lůžák a na ceně se dohodnete na místě, jelikož máme celý kemp pro sebe (mimo asi 4 mist na karavany), tak celou chatku platit nebude.
Vy co chcete přijed už během středy, prosím aby jste si pamatovali číslo chatky, který máte určený. Pan správce bude mít seznam ubytování až ve středu večer co já přijedu, do té doby tedy nebude vědět, koho kam ubytuje, děkuji. Na recepci se hlaste svými nicky.
Ve čtvrtek a pátek je možnost udělat večer oheň, pokud bude zájem stačí mi říci dopředu, dojdeme na dřevo.
Umístění v chatkách:
číslo chatky/nick
1) Camell
2) Noskaj
3) Venat
4) Švejk
5) JTichy
6) Mirec
7) Janka
8 ) Zelí
9)
10) Jezevec
11) Biac
12) Adyn + Siky
13) Vlčice
14) Děda
15) Stodolar
16) Branik
17) Vilďas
18) Bystro
19)
karavany: Zlatíčko, Dandyk,
auto: Dolfi, Lucky73
stan: -
Program 40. srazu fiatmareaclubu
Náchod II.
Středa 28.5.
příjezd máreáků
inviduální program, výlety
Čtvrtek 29.5.
příjezd máreáků
registrace
večer možnost udělat oheň
Pátek 30.5.
příjezd máreáků
registrace
večer možnost udělat oheň
Sobota 31.5.
registrace
10h – 11.30h dětské soutěže
11.30h – 13.30h obědová pauza
13.30h - 14h focení s marejkami
14h kliková soutěž (klikový kvíz) kdo chce, klidně s kávou

, čím víc máreáků bude, tím lépe
15h – 17h klikové soutěže
17h – 19h čas na večeři
19h - 22h večerní program, vyhodnocení klikových soutěží, soutěže párů, křest ….. , tombola, pasování člena klubu, informace o konání podzimního srazu
Neděle 1.6.
loučení a odjezd domů
A mám, nejen já, ještě jednu prozbu.
Kdo dříve pořádal sraz a dělal srazovou samolepku (zbyly mu) / nebo ji nemá nalepenou a válí se mu doma, byl by ji ochoten přivézt na sraz, budu moc rád. Děkuji švejk.